Jouw kapper
Gouda

Bel ons

3

Puur Kappers
Gouda

Vuurdoornlaan 16
2803 BB Gouda
0182 53 92 27

Service en gastvrijheid staat bij Puur Kappers centraal. Bij elk bezoek bieden wij de beste adviezen, services en nazorg. Onze ervaren kappers in Gouda staan klaar om samen met jou de beste look te creëren. Puur Kappers is een begrip in Gouda & Reeuwijk.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, het krijgen van handige tips of geinspireerd worden? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

Puur Kappers Gouda
4.7
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
Marye marMarye mar
22:46 12 Feb 22
Niet tevreden. Mijn dochter moest een heel nieuw kapsel en dit moest een leerling kapster doen. Dochter naderhand verdrietig thuis en een week later alsnog naar een andere kapsalon die wel luisterden.
Douwe HogendoornDouwe Hogendoorn
08:27 29 Oct 21
Ik kom al jaren tevreden bij Puur kappers. Alle medewerkers zijn professioneel en vriendelijk. De communicatie over de mogelijkheden is duidelijk. Ik ben met name erg tevreden over de laagdrempeligheid, de kwaliteit, de geboden service en de klantvriendelijkheid.Ook mijn vriendin laat zich hier met tevredenheid verwennen en verzorgen.
NancyNancy
22:05 17 Sep 21
Twee weken geleden is mijn zus hier geweest voor een balayage. Dat werd gedaan door een leerling onder begeleiding van haar collega en eindcontrole door de bedrijfsleidster. Zie de foto voor het resultaat. ‘S-avonds heb ik haar haar opnieuw geverfd omdat ze zo niet over straat kon. Mijn zus heeft hierop weer contact opgenomen en aangegeven niet tevreden te zijn. Ze schrok toen ze de foto’s had doorgestuurd en vroeg of ze terug kon komen naar de salon voor een oplossing. De bedrijfsleidster vond het allemaal wel meevallen. Een excuses kon er dan ook niet vanaf. Na herhaaldelijk contact met de bedrijfsleidster werd haar aangeboden om of het zo te laten of het opnieuw te verven. Mijn zus, die heel verdrietig was en zich niet gehoord voelde, heeft hierop aangegeven het opnieuw geverfd te willen hebben, met de nadruk op verf wat ze via bericht en ook nog telefonisch heeft doorgeven. De bedrijfsleidster gaf aan permanente verf te zullen gebruiken en geen spoeling, ''anders sta je hier volgende week weer''. Inmiddels is het verven gebeurd waarbij tijdens het verven mijn zus nog heeft gevraagd of er wel echt permanente verf werd gebruikt. Dat werd bevestigd, maar na twee keer wassen (waarbij haar haar ook telkens bruine verf afgeeft) is die “verf” er alweer bijna uit. Er is dus een simpele spoeling gezet. Dus eerst wordt de balayage verknald en bij het herstellen ervan wordt er geen permanente verf gebruikt. Het haar van mijn zus is er inmiddels niet best aan toe en daar heeft ze veel verdriet van. Mijn zus heeft ze alle kans gegeven om de fout te herstellen en wilde dit ook netjes oplossen. Vervolgens wordt daar zo mee om gegaan.
Jessica van BeekJessica van Beek
11:32 04 Jun 21
Super fijne kapsters, gezellige sfeer en vormen met elkaar een leuk en professioneel team. Ze vinden het erg belangrijk dat je helemaal tevreden bent. Ik kom er graag!
Willeke BourgonjeWilleke Bourgonje
19:46 30 May 21
Daar heb ik al een review over geschreven. Voor de volle 100% tevreden. Uitleg en tips daar houd ik van..Gezellige kapsters en leidinggevende die met leerlingen meedenkt en super advies geeft. Kortom tot half Juni stap ik in Gouda weer met plezier binnen..
js_loader

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 tot 18.00
Woensdag 09.00 tot 18.00
Donderdag 09.00 tot 21.00
Vrijdag 09.00 tot 18.00
Zaterdag 08.00 tot 16.00

hoofdhuidspecialist

Voor de behandeling van diverse haar- en hoofdhuidproblemen adviseren wij de dermatologische haarverzorgingsproducten van Mediceudicals. Deze producten zijn samengesteld uit medicinale, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen die jouw haar en hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

haarkleurexpert

Een nieuwe kleuring in je haar? Of kan de oude wel een opfrisser gebruiken? Wij zijn jouw kleurspecialist. Ons team heeft de nodige trainingen gevolgd en kennen de do’s en don’ts op het gebied van de perfecte haarkleuring. Wat wil je uitstralen? Wij luisteren graag naar jouw wensen op het gebied van haarkleur. Samen zoeken we een haarkleur die mooi past bij de kleur van je ogen en huid!

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het haartype, productengebruik en creativiteit en de behandeltijd.

dames knippen

Basis - wassen, knippen & drogen v.a. €47,95
Comfort - wasmassage, knippen & stylen v.a. €55,90
Luxe - wasmassage, knippen  & föhnen v.a. €67,15
Creatief - wasmassage knippen, föhnen + krultang & stijltang v.a. €112,95

kleuren

Kleuren basis - aanzet kleuren v.a. €55,60
Kleuren comfort - aanzet een Punten v.a. €69,95
Kleuren luxe - aanzet lengte en free hand kleuring v.a.€108,55

heren knippen

Tondeuze coupe v.a. €23,95
Wasmassage, knippen & drogen v.a. €28,50

kinderen knippen

0 tot 3 jaar v.a. €19,95
4 tot 12 jaar v.a. €27,95

permanenten

Deel permanent, knippen & föhnen v.a. €118,60
Geheel permanent, knippen & föhnen v.a. €137,10
Wassen, knippen & Föhnen + Permanent & Kamstrengen v.a. €149,60

Volg ons voor de laatste trends!

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, het krijgen van handige tips of geinspireerd worden? Volg ons dan op Facebook of Instagram.