Maak kennis met
Puur Kappers

Er is veel dat Puur Kappers bijzonder maakt, maar het allerbelangrijkst zijn onze kappers. Onze haarstylisten zijn echte liefhebbers van mooi haar. Wij hebben passie voor ons vak, aandacht voor onze klanten en hebben maar één doel: klanten met mooie kapsels de kapsalon laten verlaten!

3

Gastvrij

Bij Puur Kappers ervaar je de gastvrijheid van onze haarstylisten. Wij behandelen iedereen met dezelfde passie en vriendelijkheid. Wij zien een kappersbezoek meer dan een dienstverlening. Het is een ervaring.

Gezamenlijk

Door te werken met een hecht en vast team kunnen alle klanten dezelfde kwaliteit en service bieden. Onze stylisten worden regelmatig als team getraind en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld.

Gedreven

Bij Puur Kappers staat gedrevenheid centraal. Onze haarstylisten zijn niet alleen goed gekwalificeerd, maar ook gek van het kappersvak. Deze passie ziet u terug als u onze salon bezoekt.

"Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt in onze salon"

Ons team

Ons team bestaat uit 7 professionele haarstylisten met ieder een eigen style en specialisme. Zij worden ondersteund door 1 junior stylist en 1 stagiare. Alle stylisten worden intern en extern getraind om up to date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Anita

Eigenaresse / Topstylist / Krullenexpert

Ciska

Bedrijfsleider / topstylist

Sam

Bedrijfsleider / haarstylist / krullenexpert

Marielle

Haarstylist / Krullenexpert

Bianca

Haarstylist

Melanie

Haarstylist

Sylvia

Haarstylist

Noelle

Stagiaire

Jennifer

Stagiaire