Wij volgen als salon de richtlijnen van het RIVM en de ANKO

Wij volgen als salon de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor alle maatregelen en aanpassingen.

Ons concept

Altijd een warm welkom

U welkom voelen is één van de belangrijkste momenten tijdens uw kapper bezoek. Daarom blinken wij hier in uit. Elk persoon is anders en wil op zijn of haar manier behandelt worden. Wij vinden het daarom belangrijk om u de aandacht te geven die u verdient. Maak een afspraak in onze salon in Gouda of Reeuwijk en ervaar ons concept.

Advies op maat

Onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee gaan we rustig samen met u zitten om eens te kijken wat uw ideeën zijn. Onze stylisten luisteren eerst naar uw wensen en kijken goed naar jouw gezichtsvorm, haar- structuur en huidige huidige coupe. Want uw haar zit pas echt goed als het past bij uw uitstraling en persoonlijkheid!

Beleef ons concept, de luxe van pure producten én echte aandacht bij Puur Kappers.

Rustieke koffie

Een goed kop koffie of thee kan wonderen doen met een mens. Daarom serveren wij de beste koffie en een uitgebreid thee assortiment om het u zo aangenaam mogelijk te maken. En daar hoort natuurlijk ook wat lekkers en wat te lezen bij. Even ontspannen en geknipt of gekleurd worden. Wie wil dat nou niet?

Meer sparen

Heeft u vertrouwen in ons? Dan belonen wij u! Iedere klant die bij ons een behandeling of product afneemt spaart automatisch voor kortingen op diverse behandelingen of producten. En u hoeft er ook helemaal niks voor te doen!

U krijgt voor elke euro die u besteed in onze salon Haarpunten. U krijgt bij ons geen pasje de punten worden automatisch bijgeschreven. Het enigste wat of u moet doen is u laten registreren in ons kassasysteem. Daarna hoeft U er dus niets meer voor te doen, maar u geniet wel van het voordeel.

Wilt u een afspraak maken wanneer het u uitkomt?

Dat is geen probleem bij Puur Kappers Op elk moment van de dag kunt u uw afspraak zelf maken middels onze website.  Deze werkt zowel op telefoon, tablet als computer.